10 novetats valencianes per a encarar el cap de setmana

Comencem un nou cap de setmana i no hi ha millor manera de fer-lo que fent un repàs a algunes de les cançons que s’acaben de publicar. Amb tota mena d’estils musicals donem pas a l’últim cap de gener. No vos deixeu cap tema sense escoltar!

La meua pau de Lespurna i Monty Peiró

Lespurna publica aquesta nova cançó on parla de l’amor propi i de com deixar anar les relacions tòxiques. Aquest grup de rock reivindicatiu torna amb aquest senzill que recomanem escoltar.

Arrimaeta de Tacho

Tacho, per altra banda, ha publicat dos senzills compilats en Arrimaeta, que combina els ritmes de la bachata amb la cançó folklòrica valenciana.

Tattoo d’Oceäns

La música urbana troba el seu representant a Oceäns. El grup de Xeraco, la Safor ha publicat el seu nou tema Tattoo, una cançó que segurament et farà ballar.

Horóscopo de Nita Bonet

Horóscopo és la nova cançó de Nita Bonet, que arriba amb aquest nou tema tan rítmic que parla sobre la influència de l’astrologia en les nostres vides.

Cómo llegar a fin de mes de Mueveloreina

El grup conformat per Karma Cereza i Joaco J. Fox torna amb la seua particular estètica kitsch. Aquest nou tema Como llegar a fin de mes és, com el grup ens té acostumats, una crítica forta a la societat que ens envolta.

aquí x allá de Ly Raine

Ly Raine també ens presenta el seu nou senzill x aquí x allá. Amb la seua característica mescla de ritmes i estils, va confirmar la publicació d’un EP amb sis cançons que no dubtarem a escoltar!

Todo arde de Naen i Carles Giuliani

Naen presenta Todo arde, una nova cançó que, com ja és habitual en l’artista, unifica base de reggaeton amb ritmes urbans.

MI VESPINO de Punk Sailor i Funkiwis

Punk Sailor s’alia en aquest nou tema amb Funkiwis. MI VESPINO agarra de referència la coneguda cançó Todo de ti, de Rauw Alejandro i la reinventa donant-li el seu toque personal.

La Partida de Sociología Animal i El Tio La Careta

Sociología Animal ha presentat el seu nou EP amb un total de sis cançons amb col·laboracions molt especials de les quals recomanem aquesta La Partida amb El Tio La Careta!

Todo Acaba de Novus i La Niña Paracaídas

Todo Acaba és el nou tema de Novus, que ha publicat fent equip amb La Niña Paracaídas. La cançó, de la mateixa forma que el grup, rep inspiració dels anys 90 i de la seua música tan característica.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €