La Llista de Sénia Mulayali amb les cançons que porta més endins

Reprenem la secció de La Llista amb una gran amiga i coneguda de Tresdeu, Sénia Mulayali. La llosera ha sigut la booktuber encarregada de presentar Els Llibres de Sénia, ací a esta casa. També l’haureu pogut veure a À Punt, doncs era copresentadora amb Nelo Gómez del programa musical València California. Filòloga de formació i comunicadora per vocació ja ha sigut requerida com a imatge per a nombroses campanyes, marques, esdeveniments i altres programes d’À Punt. També imparteix tallers i xarrades a instituts i escoles, sempre amb la literatura coma protagonista. I és una usuària molt activa d’Instagram! I ja fetes les presentacions us deixem amb la seua llista de cançons.

Triar les cançons ha sigut molt difícil perquè amb algunes he hagut d’entrar a dins meu, al lloc més ocult, i traure-les. Ei! Però ha sigut bonic i emotiu; la música sempre m’ha acompanyat i format part del meu dia a dia junt amb la poesia. Una fidel companya de vida que sempre troba la seua manera més idònia per a qualsevol moment. Així que, allà hi vaig!

La Llista de Sénia

Nina de Miraguano (Pau Riba)

És la cançó per excel·lència. Em guie molt pel que diu i m’ho intente aplicar a la vida. Intentar somriure sempre que puga i aprendre a estimar qualsevol cosa o persona amb sinceritat i transparència.

Ànima blanca (El Diluvi)

La vaig escoltar poc abans que una persona molt important per a mi marxara de vacances.
I des d’aleshores l’he tinguda molt present.

Una d’amor (Mireia Vives i Borja Penalba)

La cançó d’amor mai escrita.

I tu, sols tu (El Diluvi)

D’acord, d’El Diluvi podria posar una llista sencera amb totes les cançons que tenen. Aquesta és TOP. La duc tatuada! No cal dir més.

La Llista de Sénia

Siete vidas (Antonio Flores)

La vaig escoltar el meu segon estiu de viure ací. De vegades no ens adonem que la vida ens dona moltes oportunitats per triar en nostre camí, car abans hem hagut d’aprendre i desaprendre.

Camins (Sopa de cabra)

Magnífica! Sempre hi ha que seguir caminant!

Tuve que quemar (Sara Hebe)

Una volta l’amor em va deixar tocada. Des d’aleshores crec que ho veig diferent. Ah! Però continue posant amor a tot allò que faig!

Cançó que mai s’acaba (La Fúmiga)

El recull de les cançons que més he ballat juntes en una. Una barbaritat!

Una rosa es una rosa (Mecano)

No tot el que veiem és la realitat. Allò essencial és invisible als ulls.

Makeba (Jain)

Me posa molt alegre este ritme, i la lletra flipant! La gran Miriam Makeba, Mama Afrika.

You let me down (Billie Holiday)

Ens poden defraudar moltes voltes, però el que hem de fer és no tindre ressentiment mai. Cada persona, cada acció, cada etapa té les seues coses i amb totes creixem!

La Llista de Sénia

*Fotos de Koratge realitzades durant el rodatge de Valéncia California

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €