Les millors cançons d’amor en català seleccionades per Macondo

Hui ens visita a la secció La Llista, el distribuïdor de marxandatge i DJ més conegut del País Valencià: Macondo. Tot va començar arrel d’un tuit seu demanant recomanacions de cançons d’amor en català. A partir d’ací una allau de tuits li van emplenar un fil que va quedar ben bonic. Ara Macondo ens fa una selecció i recalca les que són al seu parer les més destacades.

Estic vivint un moment molt interessant sentimentalment parlant i la veritat que estava escoltant una cançó i em va cridar l’atenció com eixe tema reflectia eixe moment en particular per a mi. Vaig ficar-me al Twitter i vaig posar això:

Buscava que algun tuiter em descobrira alguna cançó que em connectara amb això. Més de 200 comentaris amb eixa cançó que tant ens ha representat quan hem estimat i ens han estimat. Amb tots els suggeriments vaig fer una playlist d’spotify que ja dura més de 9 hores fetes d’eixos moments. He escoltat i sentit totes les cançons i em quede amb totes elles però necessite recalcar algunes que crec que són indispensables i d’altres que he conegut gràcies a Twitter, que a vegades pot ser bonic.

Macondo la llista

La selecció de Macondo

Nomada – Adala

Esta és la meua, la que em representa amb el que pense i sent en este mateix moment. Em pareix tota una valenta declaració de l’amor més pur, l’amor lliure.

Firenze – Pau Alabajos

Creia que coneixia bé les cançons del torrentí però esta en particular ha sigut un descobriment per a mi. Parla de Florència i de nosaltres. Parla de les coses importants a veure i a viure.

Bicicletes – Blaumut

De les més recomanades, ens fica en un lloc on per a mi no és agradable estar, massa pastel, molt suau però ens resulta agradable.

Abismes – Auxili

«I em sent victoriós i a les portes del fracàs», només esta frase ja defineix un poc com estem quan entrem en eixa etapa d’inconsciència que alguns diuen amor.

L’Últim Segon – Aspencat

«Sols vull ser esta nit el teu heroi», ja demà parlem de drames o del que siga, esta nit només vull que em dones l’últim segon.

Espremedors – La Fúmiga

No som taronges, ni mitja ni sencera, ara resulta que som espremedors i amb ritmasso! «Qui més t’estima no et farà plorar, et durà a una festa, et traurà a ballar, t’obrirà les ales i et farà volar!»

Diria Que Eres Tu – Joan Dausà

Ens parla del després de l’amor, del desamor, de com guardem les experiències a un calaix i a voltes tornen a nosaltres. Ens parla d’una situació quotidiana, un restaurant, una copa de vi i… No vull que siguis tu.

Una d’amor – Mireia Vives i Borja Penalba

No és la millor, ens transporta, ens parlen d’això que hem vingut a parlar hui, un tema del que per molt que parlem hui mai arribarem a expressar-ho tan bé com ho fa esta cançó, una d’amor.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €