Les millors cançons d’amor en català seleccionades per Macondo

Hui ens visita a la secció La Llista, el distribuïdor de marxandatge i DJ més conegut del País Valencià: Macondo. Tot va començar arrel d’un tuit seu demanant recomanacions de cançons d’amor en català. A partir d’ací una allau de tuits li van emplenar un fil que va quedar ben bonic. Ara Macondo ens fa una selecció i recalca les que són al seu parer les més destacades.

Estic vivint un moment molt interessant sentimentalment parlant i la veritat que estava escoltant una cançó i em va cridar l’atenció com eixe tema reflectia eixe moment en particular per a mi. Vaig ficar-me al Twitter i vaig posar això:

Buscava que algun tuiter em descobrira alguna cançó que em connectara amb això. Més de 200 comentaris amb eixa cançó que tant ens ha representat quan hem estimat i ens han estimat. Amb tots els suggeriments vaig fer una playlist d’spotify que ja dura més de 9 hores fetes d’eixos moments. He escoltat i sentit totes les cançons i em quede amb totes elles però necessite recalcar algunes que crec que són indispensables i d’altres que he conegut gràcies a Twitter, que a vegades pot ser bonic.

Macondo la llista

La selecció de Macondo

Nomada – Adala

Esta és la meua, la que em representa amb el que pense i sent en este mateix moment. Em pareix tota una valenta declaració de l’amor més pur, l’amor lliure.

Firenze – Pau Alabajos

Creia que coneixia bé les cançons del torrentí però esta en particular ha sigut un descobriment per a mi. Parla de Florència i de nosaltres. Parla de les coses importants a veure i a viure.

Bicicletes – Blaumut

De les més recomanades, ens fica en un lloc on per a mi no és agradable estar, massa pastel, molt suau però ens resulta agradable.

Abismes – Auxili

«I em sent victoriós i a les portes del fracàs», només esta frase ja defineix un poc com estem quan entrem en eixa etapa d’inconsciència que alguns diuen amor.

L’Últim Segon – Aspencat

«Sols vull ser esta nit el teu heroi», ja demà parlem de drames o del que siga, esta nit només vull que em dones l’últim segon.

Espremedors – La Fúmiga

No som taronges, ni mitja ni sencera, ara resulta que som espremedors i amb ritmasso! «Qui més t’estima no et farà plorar, et durà a una festa, et traurà a ballar, t’obrirà les ales i et farà volar!»

Diria Que Eres Tu – Joan Dausà

Ens parla del després de l’amor, del desamor, de com guardem les experiències a un calaix i a voltes tornen a nosaltres. Ens parla d’una situació quotidiana, un restaurant, una copa de vi i… No vull que siguis tu.

Una d’amor – Mireia Vives i Borja Penalba

No és la millor, ens transporta, ens parlen d’això que hem vingut a parlar hui, un tema del que per molt que parlem hui mai arribarem a expressar-ho tan bé com ho fa esta cançó, una d’amor.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €