Solar, a punt de finalitzar Verkami i amb la mirada posada en la presentació

1511262_10200422901254146_725013957_nLa banda valenciana de rock progressiu Solar està a punt de finalitzar el Verkami de finançament del seu espectacle de presentació ‘Reflexiones de un cosmonauta errante’. Després de publicar enguany el seu primer disc ‘Ignición’ aquesta peculiar banda de La Marina s’ha posat mans a l’obra per dissenyar i arranjar un espectacle musical i visual amb pocs precedents per estes contrades.

Orquestracions, projeccions d’efectes visuals i algunes sorpreses més marquen aquesta adaptació al directe del seu primer àlbum. En poc més de mes i mig estaran presentant les seues cançons amb una producció d’alt nivell a l’Auditori de Teulada-Moraira (Alacant). Per finançar aquesta producció van encetar fa poc menys de 40 dies un projecte a la plataforma de micromecenatge Verkami, i a falta de dos dies, estan a punt d’aconseguir-ho. Si vols fer-te amb alguna de les entrades o packs exclusius que obsequien per col·laborar només has d’entrar al projecte i fer la teua aportació.

Mentre, els assajos avancen i tot va vent en popa perque el proper 15 de febrer aquest quintet pose en escena la història d’un ‘cosmonauta errant’ que reflexiona sobre la soledat i sobre la seua vida. Un dels projectes musicals més ambiciosos dels últims anys, i que ningú s’hauria de perdre. Vos deixem amb el vídeo d’un dels últims assatjos, intepretant la cançó ‘Regresar’:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €