‘Hungry’ el primer disc de Candela Roots

Candela_verticalCandela Roots, la nova banda de Reggae de València estrena disc. Aquest 1 de març veurà la llum HungryL’escenari escollit ha sigut la sala Paberse Matao de Sedaví (València).

Les seues lletres, en total sis, es troben en valencià, anglés i francés. Amb un llenguatge senzill i critic volen arribar a allò més profund. És un disc ple d’importants col·laboracions. Supa Bassie, Ales Cesarinni, Oldfashioneds (Payoh SoulRebel, Pablo Muñoz i Edu Altarriba) o Rafa Villalba, referents del panorama reggae valencià.Un disc  fet per als amants i seguidors del reggae i d’artistes com Bob MarleyBurning SpearDennis Brown, The Abyssinians etc.

Miniatura CandelaLa presentació tindrà lloc, com hem comentat a la sala Paberse Matao de Sedaví, València. L’acte començarà a les 23:00h per un preu de 5 euros. La venda de l’entrada només es farà en taquilla. A més  a més, el dia 7 de març actuaran al festival Queens of reggae, a la sala Agora Live, celebrant el dia de la Dona.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €