Mai Mai publica nou disc

maimaiepartwork2-01La banda de rock valenciana Mai Mai, apareguda fa poc més d’un mes i que ja va llançar nou tema i videoclip fa dos setmanes (Filibusters, més de 4.000 plays a Youtube) publica per fi nou disc. El nou EP de Mai Mai ha sigut enregistrat i produït per Tono Hurtado als estudis Caramelo de Montcada i Rio Bravo de Xirivella. El composen sis cançons que serveixen com a carta de presentació d’esta nova formació rockera.

El nou disc apareix com un clam a la música elaborada, al rock obert a estils germans, trobant des de sonoritats més prop de Foo Fighters, fins a riffs que recorden a Platero y Tú o guitarres afunkejades amb reminiscències de Red Hot Chili Peppers. Cançons amb lletres sobre la realitat social, l’amor, les sensacions i passions, amanides amb veus èpiques, potents bateries i acurades guitarres.

En el llançament d’aquest EP homònim destaca el fet que tot el treball ha sigut autoproduït pel grup, encarregant-se de la realització dels vídeos, videoclip, disseny, web, i tot el que envolta la banda, recolzats en l’agència Graphic Records.

Concert de presentació

cartell-6-marcboLa posada en escena de la banda tindrà lloc el proper dijous 6 de març a la Sala Matisse de València. Estaran acompanyats pels també rockers Smoking Soul’s, i tancarà la nit el prestigiós Dj PlanB, que puntxarà fins les 3.30h de la matinada. Les entrades ja es poden aconseguir tant als punts de venda físics com a Internet.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €