La música en valencià a la conquesta d’Espai Rambleta

Ovidi TwinsA partir del pròxim 28 de febrer, Espai Rambleta acollirà un nou cicle musical destinat a difondre el treball dels artistes més destacats del panorama valencià. Els concerts han estat organitzats per la Valencian Music Asociation, i amb la col·laboració de Cerveses Ambar.

Es tracta d’una sèrie de concerts organitzats per la Valencian Music Association, col·lectiu format per cinc empreses valencianes de management i producción musical (LaCasaCalba, MésdeMil, Metrònom, Pro21cultural i Suport Produccions), que es va crear per a donar visibilitat als artistes valencians i el gran moment d’efervescència creativa que travessen. A continuació vos desgranem totes les dates.

Pep Gimeno ‘Botifarra’ (amb banda) + Ovidi Twins. Divendres, 28 febrer

El cicle començarà amb el gran protagonista de la música tradicional valenciana, Pep Gimeno ‘Botifarra’ el qual, acompanyat del seu grup habitual i de la Banda Municipal de Canals, presentarà l’espectacle “Botifarra a banda”.

‘Botifarra’ compartirà escenari amb els Ovidi Twins, un grup que fusiona estils tan diversos com la cançó d’autor, el reggae, el punk i el cabaret i que acaba de publicar el seu tercer disc, un treball carregat d’humor i surrealisme dedicat als animals que ens envolten i als que habiten al nostre interior.

Feliu Ventura

Feliu Ventura, 20 anys. Divendres 25 d’abril

La segona entrega del cicle correrà a càrrec d’un altre xativí: Feliu Ventura, un artista que ha complit 20 anys de carrera musical i que, per a celebrar-ho, ha publicat un disc de versions, cançons i homenatges als artistes que han marcat la seua trajectòria.

Òscar Briz + Clara Andrés. Divendres 23 de maig

El darrer concert de la primera entrega d’aquest cicle també estarà protagonitzat per Òscar Briz i Clara Andrés, dos cantautors que vindran a presentar els seus nous treballs discogràfics.

Entrades a la venda. 10 euros (Abonament, 22 euros)
Les entrades estaran pròximament a la venda pels canals de venda habituals d’Espai Rambleta. El preu es de 10 euros per concert. Es pot comprar també un abonament per als tres concerts per 22 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €