Falles 2015: el mainstream i els concerts comercials (part 2)

LA3La festa de les falles 2015 també està a les sales i discoteques, La3 Club ens presenta un seguit de propostes pels dies de falles: per als fidels amants de la música electrònica el divendres 13 de març el consolidat Pional, els valencians Wise Men Project o AAPAES. L’ Electrockpical serà el ritme nocturn del dissabte 14 de març, la valenciana Ley DJ és l’aposta forta de la nit just amb els Difenders Djs i Dario Mendez entre d’altres. I pel diumenge 16 de març La3 Club farà la festa mare Que trabaje Rita! que arrasa a les sales de Madrid i Barcelona. La vetllada musical estarà amenitzada pel DJ alcoià Eterno Adolescente, i on també actuaran The High Heels DJ Set, la internacional Kate Ryan i el conegut DJ de la Ruta del Bakalao, Chimo Bayo. La3 Club també tindrà la seua particular Nit del Foc amb uns invitats molt coneguts: The Zombie Kids, els valencians XHARLES i Kid Rizzo i Andrés Llatas entre d’altres.

ELROW FALLASI per propostes més mainstream, hi ha el festival ElRow Town Fallas que ens portarà música techno, electro i house amb artistes com Chris Liebing, Steve Lawler, Anja Scheneider, Luigi Madonna, Marc Maya, Toni Varga, a partir de les 22h i fins que la nit ho diga a l’Avinguda Autopista del Saler. I més festivals, el Fallas Festival ocuparà el Multiespai La Punta a València ciutat el 14 i 15 de març. Entre els DJ’s i artistes que configuren el cartell i que posaran la traca musical a La Punta hi ha Dannic, Mike Marin o New World Sound, tot i això encara estem a l’espera de més confirmacions. Pots trobar més informació al seu web oficial.

cartelL’electrònica també té el seu niu amb amb un altre festivalFestival Electro Fallas 2015, que es farà a un dels espais emblemàtics de València, la Ciutat de les Arts i les Cències, el pròxim 14 de març. L’Ajuntament de València cedeix aquest espai als artistes de la música electrònica amb més projecció nacional i internacional. Entre els DJ’s de més renom d’aquesta nit inaugural hi haurà els Space Elephants, Julian Jordan, W&W, Dyro, Luciano, Magda, Brian Cross o Davide Squillace. Hi haurà diversos escenaris distribuïts a l’edifici de l’Àgora i l’edifici del Museu Príncep Felip.

1424975892_236449_1424976143_noticia_normalL’emissora de PRISA, els 40 Principales es suma a l’organització d’esdeveniments musicals. La música Pop s’agafa un lloc a la programació fallera amb el Valencia 40 Pop amb el suport d’empreses, l’Ajuntament de València, la Diputació i la Generalitat Valenciana. Entre els artistes invitats actuaran Maldita NereaDvicio i Sweet California, i inclourà  la sessó dels Dj’s  Luis López de World Dance Music i el productor musical Carlos Jean. El concert serà el 18 de març a les 20:30h, totalment gratuït.

S’ha acabat fugir de la ciutat, ja estem en les falles 2015 i aquesta festa popular porta una oferta d’oci molt diversa per satisfer el gust de tothom i fer-nos digerir tota la traca musical de la setmana fallera. Escull algunes d’elles, les comercials o les alternatives, i fes comboi.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €