8 raons per anar al Festival Diània d’Ontinyent

Festival Diània
Pascua, Ontinyent. A la capital de la Vall d’Albaida -i centre de la cultura valenciana últimament- els joves del Merut’s Festival aposten fort pel potencial del seu poble i la nostra música per oferir-nos un bon plan per a l’spring break valencià. 8 raons per anar al Festival Diània:

1- Festivern – Feslloch – Diània. La primera i principal és el “ja era hora”. Després del Feslloch en estiu, amb la calor, i el Festivern pelant-nos de fred, al pla de Tavernes, ja tocava un festival en primavera.

2- Pel temps. Per les dates del Festival Diània ni fa tantíssim fred per portar dos parells de calcetins ni fa tanta calor que no pots dormir dins la tenda.

3- Comboi. A pasqua hi ha qui té costum d’acampar o llogar algun apartament a la platja amb els amics. I si això ara és gratis i a més tenim 3 dies de grups per a tots els gustos?

4- La xica o xic que vols conèixer anirà. A la primavera la sang s’altera, i no ens enganyem, aquell xic o xica d’Ontinyent va segur al Festival Diània, igual que els/les de Muro, Gandia, Castelló, Canals o Xaló.

5- Zona d’acampada. Gratis. Amb dutxes i raves.

6- Els millors grups valencians. Quasi tots els grups de moda estaran allà. Començant per Aspencat, Pepet i Marieta, La Raíz, Auxili o Smoking Soul’s i acabant per les promeses locals Kaoba i Karra-ska’l.

7- Paelles al riu i més activitats. Els d’Ontinyent ho tenen tot pensat. El dissabte de Diània hi haurà un concurs de Paelles al riu, a veure qui és el que guanya. A més com ja ens tenen acostumats hi haurà tallers de tots els colors.

8- Toni de l’Hostal. I un dels punts més importants del Festival Diània, l’actuació estelar de l’home que està en boca de tots, el gran Toni de l’Hostal amb el seu grup Les Maedeus. Amb els també grans Arthur Caravan, Pau Alabajos i Andreu Valor.

BONUS- Algú coneix Sherpah? Hi haurà que anar per descobrir-ho!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €