Notícies

Alacant per interior, la versió definitiva d’Smoking Soul’s

Redacció | 15 abril 2014

Smoking Soul's

Portaven tocant-la en directe ja uns quants mesos. Alacant per interior, del cantautor xativí Feliu Ventura, s’havia convertit en un tels temes més gaudits del directe de Smoking Soul’s, i era qüestió de temps que enregistraren la seua versió. Animats pel productor Mark Dasousa, van decidir enregistrar la cançó i un videoclip que l’acompanyara.

Al repte de versionar el prestigiós músic Feliu Ventura, calia ara sumar l’enregistrament i producció de la peça (Atomic Studios). Al mateix temps, van gravar també una versió de l’Home de Cent Anys de Joan Pau Giné, tema que van publicar a finals de febrer. Aquesta cançó està inclosa en un recopilatori que vorà la llum el proper 25 d’abril. Amb aquestes dos versions el grup vol contribuir al “canvi musical que creiem que ha d’esdevenir al País Valencià. La música valenciana necessita de nova riquesa estilística i noves propostes: València necessita una cançó amb força renovada”. Els Smoking Soul’s s’endinsen a la vegada- muntats en un Ford Mustang del 1970- en l’afiançament del seu propi so, hereu de la cultura rock americana i britànica.

Aquests dos nous temes i nou videoclip – produït per l’Esclat Produccions- són mostra de la inquietud de la banda de Pego per seguir treballant i explorant nous registres que es veuran plasmats en el seu proper segon disc. De moment estan immersos en els seus concerts i la composició d’aquesta segona referència, tot després que el seu primer disc, l’Espenta (2013), fora considerat com un dels discs valencians de l’any.

, , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.