Festivalent, l’indie i l’electro revolucionen les comarques

cartell festivalentAquesta vesprada vos parlem de gent valenta. De Bearded Events, una nova productora a La Marina Alta que porta el so indie i de la nova electrònica a les comarques, més concretament a Pedreguer. Aquesta jove empresa aposta en ferm per èxits que sonen a València per a la seua primera festa, el Festivalent.

És el cas de Ley DJ, la deejay resident de La 3 Club de la ciutat del Túria. Ja hem parlat moltes voltes d’ella a la Tres deu, i molts sabeu que destaca per les seues mescles d’indietronica i els últims llançaments internacionals de l’escena independent.

Una de les altres propostes nascudes a València són els Mai Mai, que en el darrer concert a la Sala Matisse ompliren de gom a gom la sala del Cedre. Li segueixen al cartell Capaje i la seua contundència, la música negra de Soulomonics, Los Sonidos, Rocco i el dj local Joseph Llop.

L’esdeveniment començarà a les 18h de la vesprada i s’allargrà fins la matinada, les entrades es poden adquirir per 10€ amb consumició inclosa.

Pre-festa Festivalent

Els Bearded Events no estan sols, en aquesta creuada per a dur el so més actual els acompanyen els xics del Pub Verdolaga de la també localitat de Pedreguer. El pròxim 5 d’Abril s’organitza la pre-festa Festivalent on actuarà Joseph Llop i on ens assistents entraran en el sorteig de dues entrades.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €