Recomanacions per Sant Jordi, 4 àlbums + bonus

Sant Jordi

Primer que tot felicitem el dia de Sant Jordi a totes i tots. Com molts sabreu des de la Tres deu els nostres companys d’opinió de tant en tant ens van recomanant llibres com ara Hèctor Serra que ens parlava de l’últim de Xavi SarriàTotes les cançons parlen de tu (Sembra Llibres, 2014). O també Mar Vidal sobre Paula Bonet i el seu llibre Qué hacer cuando en la pantalla aparece THE END (Lunwerg, 2014).

Hui però, i seguint amb la tradició, anem a recomanar-vos 4 àlbums (+ bonus) que hem pensat a la redacció per poder gaudir i sobretot compartit tal dia com hui.

1.- Senior i El Cor Brutal – El Poder Del Voler
Miguel Angel Landete i els seus estan hiperacreatius, tornen enguany amb disc, un disc que el trobem més elèctric i amb lletres més dures que no València, Califòrnia (2013). Vos deixem amb els 12 talls de El Poder Del Voler, per aconseguir-lo en físic adreceu-se a Malatesta Records.

2.- Frida – Neologismes
Uns altres que tornen amb força són els Frida, el duet format per El Tom i Olmos ha estat apadrinat per Carles Biano (Orxata), Charly Efe o Miquel Ramos (Obrint Pas). A Neologismes ens trobem 14 talls amb moltes col·laboracions que podeu descarregar-se gratuïtament des de la seua pàgina web. Per tindre’l físic hauràs de preguntar a ells mateixa ja que és autoeditat.

3.- Mai Mai – Mai Mai
Mai Mai és aire fresc, rock que balla entre influències britàniques i americanes. La seua primera referència de títol homònim ens ofereix 6 talls enèrgics -6 emocions, com diuen ells- que vam poder gaudir a la seua presentació a València amb la Sala Matisse de gom a gom. Els podrem tornar a veure a la ciutat demà a les  19.30h a la inauguració de la 49a Fira del Llibre a Vivers. El seu EP l’haureu d’aconseguir en físic als concerts de la banda. Podeu consultar la seua agenda al seu web www.aramaimai.com, on també podeu descarregar i comprar l’EP digital.

4.- La Habitación Roja – La Moneda En El Aire
Torna el pop i el rock independent dels de L’Eliana. Si hi ha una referència valenciana on arreu tinga bones crítiques aquests són La Habitación Roja una banda molt experimentada que tira La Moneda En El Aire al seu  últim disc, ho aposten tot i de moment els ha eixit molt bé!

BONUS .- Abelardo Carbonó – El Maravilloso mundo de…
Aquest és un bonus que ha volgut incloure el nostre company Daniel Monfort, que segons ens ha afirma a la redacció “que millor que uns vallenatos a la memòria de Gabriel Garcia Marquez per a recomanar un Sant Jordi?“. L’Àlbum el podreu comprar online a la discografica Munster Records, o si el que teniu és curiositat podeu escoltar-lo a Spotify de franc.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €