True Detective, 6 motius per deixar les series que estigues veient

True DetectiveDeixa qualsevol serie que estigues mirant, pot esperar. Així de clar em comentava el meu company al parlar-me de True Detective, una altra serie de l’HBO on un parell de detectius de Lousiana, Rust Cohle i Martin Hart, tracten de donar caça a un assassí en sèrie. En la primera temporada Cohle i Hart han de tornar a investigar una sèrie d’assassinats en els quals havien treballat anys arrere. Narren des del’actualitat les seues búsquedes paral·leles, successos que reobrin ferides… Quan tornen obligats a un passat que creien tancat amb major coneixement van adonant-se que la foscor resideix a banda i banda de la llei.

Són molts els que afirmen que aquesta primera temporada d’aquesta sèrie quedara en la història com una de les millors de la televisió americana. I no és una idea desgavellada sabent d’on ve, la cadena nortamericana HBO és famosa per la seua acurada selecció de les produccions. A continuació et resenyem uns quants motius de perquè hauries de deixar les series que estàs veient per centrar-te amb True Detective:
True Detective

1 – Una parella de detectius explosiva composada pels actors ben coneguts com són Matthew McConaughey i Woody Harrelson que interpreten dos pols ben diferents i tot i que hi tenen tantes diferències entre ells es completen a la perfecció.

2 – La consagració de Matthew McConaughey, d’actor de comèdies romàntiques a detectiu, per finalment acabar guanyant un Oscar pel seu paper a Dallas Buyers Club, True Detective n’ha sigut una considerable espenta.

3 – La genial manera mitjançant entrevistes que tenen els guionistes de contrastar els finals dels 90’s amb l’actualitat.

4 – La millor capçalera en anys, ja són mítiques les de CSI, en concret el Won’t get fooled again de The Who o la de The Sopranos, o inclús The Wire, el Way Down In The Hole de Tom Waits sembla que entra i es situa entre les primeres.

5 – La profunditat amb els personatges és impressionant. Més enllà de les seues històries i relats personals, el guió, l’ambient, tot el món creat per Pizzolatto t’absorbeix.

6 – Els creadors no tenen pèls en la llengua. Ens mostren les misèries morals i econòmiques del país de les oportunitats, allunyant-se molt de la imatge internacional que ens tracten de vendre dels EUA.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €