Clara Andrés i Òscar Briz tanquen el Cicle VAM!

oscar brizEls músics valencians Òscar Briz i Clara Andrés actuaran el divendres 23 de maig a Espai Rambleta, en un concert que forma part del cicle VAM! que organitza la Valencian Music Association per a donar a conéixer el treball d’artistes valencians. Aquest és el tercer concert del cicle.

Els dos músics venen a presentar els seus nous treballs discogràfics: Òscar Briz presentarà ‘Youth‘, un treball publicat fa uns mesos i que està tenint gran acceptació per part del públic i de la crítica, i Clara Andrés presentarà el disc ‘Entrelínies‘ que aquesta mateixa setmana vorà la llum.

Dos experimentats músics valencians

Amb 30 anys de trajectòria musical i 13 discos publicats (7 en solitari), Òscar Briz és un dels músics més personals i independents del panorama musical valencià. La seua música continua amb una fidelitat insubornable una senda pròpia, introspectiva i allunyada de les modes. Les seues cançons indaguen en la profunditat dels sentiments i els records a partir d’experiències viscudes.

Seguint el rastre de l’aclamat L’estiu (LaCasaCalba, 2010), guanyador del Premi Mondo Sonoro al millor disc valencià de 2010, entre altres reconeixements, Òscar Briz ens proposa amb Youth un altre viatge evocador, publicat a mitjans del 2013, el disc ha tingut gran acceptació per part del públic i la crítica, i ha sonat en els principals programes de les ràdios estatals.

Clara AndrésPer la seua banda, Clara Andrés ha anat fent-se un lloc cada vegada més destacat en l’escena musical valenciana. La publicació de Huit en 2010 va suposar el pas decisiu en seua carrera artística. Un disc de sonoritats delicioses que ha confirmat la gran promesa que va suposar l’aparició del seu primer treball, Dies i dies (guanyador de dos premis Ovidi Montllor i un premi Martí i Pol). A la Rambleta presentarà Entrelínies en primícia a La Rambleta acompanyada per German Ycobalzeta (guitarres), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix).

El concert serà a les 22h dins de La Rambleta a l’espai Ram Club. Pot comprar la teua entrada per 10€ a Internet. També pots participar al sorteig que tenim actiu a les nostres xarxes socials.

 

SORTEIG-RAMBLETA-andresbriz

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €