Kase O amb Jazz Magnetism visitarà València i Alacant

Kase O València AlacantImagineu-se a Javier Ibarra aka Kase O (Violadores del Verso) abraçant amb els seus braços el tronc immens d’un arbre mil·lenari, així sona el seu última aventura. Frondosa i captivadora, amb moltes branques i sucosos fruits. Jazz regat amb rimes carregades de swing d’alta volada.

Es veia venir, i no solament perquè en una de les seues rimes amb Violadors del Verso ho deixava ben clar quan deia “es la única manera que escuchéis jazz”, ja ho anunciava fa anys, i amb aquest treball ho ha aconseguit. I els podrem veure a València i Alacant. El Divendres 16 a la Sala Fussion de Massanassa i el 17 a la Sala The One de Sant Vicent del Raspeig, ambdós començaran a les 21h.

La banda, Jazz Magnetism, com si estigueren destinats a trobar-se amb Kase O. Anomenem-ho magnetisme. El jazz és música per a compartir i l’engranatge entre els magnètics i Kase O funciona des del principi. Un grup amb el seu propi so que s’ha acoblat com una soldadura a la rimes del saragossà. Una aventura que ha sigut abonada amb una gira de concerts impressionants que han rodat per tot el territori estatal. Les presentacions s’han explicant per plens absoluts en els quals la gent acudia sense encara conèixer les noves cançons. Un projecte que ha anat creixent i germinant a poc a poc, sense pressa, com es fan les coses ben fetes. Cercant el seu propi so i personalitat, creant i experimentant sobre els escenaris. Provant la reacció de la gent en els clubs, en concerts irrepetibles.

Fes-te ja amb les entrades a Ticketea.com per 15€, en la taquilla costaran 18€. Prepara’t?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €