Totes les activitats del Feslloch 2014 (+ guanyador)

Feslloch 2014 cartell completJa queda menys d’un mes per al Feslloch i Escola Valenciana juntament amb l’Ajuntament de Benlloch ja han desvetllat totes les activitats i concerts d’aquesta edició. Les activitats culturals del Feslloch es realitzaran a l’Auditori del festival. Enguany, junt a la música d’Òscar Briz, Clara Andrés i Borja Penalba i Francesc Anyó, s’han programat diverses projeccions audiovisuals i es presentaran diferents publicacions a càrrec dels seus autors.

Les activitats culturals del festival començaran divendres 11 de juliol a la vesprada amb la projecció del documental Pep Gimeno, ‘Botifarra’, el cant de les arrels. “Comptarem amb la presentació del treball per part del director, Albert Montón i del responsable de la coproducció per part de TV3, Jordi Ambrós i això és un luxe, perquè considerem que aquesta obra arreplega a la perfecció la manera com el gran Pep Gimeno ha sabut recuperar i transmetre’ns la nostra música tradicional”, ha declarat Voro Golfe.

El dissabte 12 de juliol acollirà la presentació del llibre Totes les cançons parlen de tu, la primera novel·la de Xavi Sarrià, que s’encarregarà de fer la presentació als assistents i signarà exemplars a l’Auditori. Aquesta novel·la, farcida de referències musicals, descriu la generació Obrint Pas, fruit de la qual ara comptem amb un panorama musical ampli i divers.

El mateix dissabte es projectarà el documental Què ens passa valencians!? que mostra l’experiència d’una xica alemanya, Alina, que recorre el País Valencià en bicicleta per trobar-se amb molta gent i preguntar-los sobre la nostra llengua i en quina mesura està viva al carrer.

Les activitats culturals del dia 12 de juliol es completaran amb la presentació de tres treballs sobre zombies fets a terres valencianes: el còmic FallaZ, el curtmetratge Feliç dia Z i la sèrie Cabanyal Z. Aquest espai s’ha passat a denominar Feslloch Z. El còmic FallaZ explica les aventures d’una banda de rock que intenta escapar d’una apocalipsi zombie que arrasa la ciutat de València durant les Falles. Feliç dia Z és un curtmetratge apocalíptic en valencià escrit i dirigit pels germans Josep i Sergi Pitarch Garrido. La websèrie Cabanyal Z parla d’un barri que resisteix a l’hecatombe dels zombies.

El dissabte 12 de juliol a les 12 del migdia se celebrarà el IV Campionat de frontó a mà per parelles del Feslloch. El taller, que organitzen per quart any consecutiu els germans Ricard i Guillem Sentandreu pretén donar a conéixer el nostre esport nacional.

A les vesprades de divendres i dissabte també s’han configurat activitats paral·leles com són el Trivial del Feslloch a càrrec de Joanjo Garcia o el Karaoke de Reviscola, que enguany arriba a la zona d’acampada amb un nou repertori de cançons. Finalment, també una de les vesprades del festiva, l’Assemblea de Joves Meruts d’Ontinyent realitzarà un taller d’estampació de samarretes.

Ah! I l’afortunada que podrà gaudir de totes aquestes activitats i concerts ha estat Andrea Kruiti. Moltes felicitats a la guanyadora! I pels qui no hageu tingut tanta sort i encara no disposeu del vostre abonament ací vos deixem amb l’enllaç per comprar-lo ja!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €