Juego de Tronos a la valenciana

En un món on les estacions poden durar decennis i on les terres del nord, més enllà del Mur, oculten sers mítics i temibles (anomenats catalans), Lord Ned Joan Lerma Stark s’enfrontarà en la cort del rei Eduardo Zaplana Baratheon (més conegut pels seus enemics com ‘El moreno de Cartagena’) a una enrevessada trama de secrets i traïcions que posaran en perill no sols la seua vida, i la de la seua família i vassalls, sinó també la fràgil pau que pareixia haver-se imposat en el regne després de l’última guerra. I mentre les intrigues i la traïció s’exposen sobre el Rei, al nord, de l’altre costat del Mur, estranys esdeveniments alerten a la Guardia de la Nit contra una amenaça oblidada que espera l’arribada de l’hivern per a ressorgir.

Així arranca la saga de ‘Juego de Tronos Valensianos’ una versió alternativa de la història de Ponent i de ‘Los Siete Reinos Valensianos’ on les cases PSPVStark i PPCVLannister/Baratheon lluitaran amb altres famílies històriques i més recents per a aconseguir el poder ‘Valensiano’. Al mateix temps hauran de controlar des del Mur la possible invasió del Nord, uns salvatges que pretenen envair ‘Valensia’. Baix el lema “No mos fareu Catalans”, el bastard John Carlos Fabra Nieve s’encarregarà que els salvatges del nord no creuen el Mur.

Després de la mort de Ned Joan Lerma Stark, i d’Eduardo Zaplana Baratheon, la casa Lannister hereta el poder de Desembarco del Rei (València), amb el successor d’Eduardo, Joffrey Paco Camps Baratheon, que regnarà de manera dèspota ajudat per la seua mare, la rebonica Cersei Rita Lannister, que de vegades intima amb el preciós Jaime Lannister Calatrava i amb el Beefeter i les Falleres, i que vetllen per fer que Valensia siga reconeguda per tot el món, construint els millors Castells de les Arts i les Ciències i portant a la capital les millors carreres de cavalls. Joffrey Camps es casarà amb Margaery Sonia Castedo, de la casa Tyrell, que no li importarà casar-se en qui siga necessari per a estar en el poder. Així també, en la família Lannister hi haurà un os dur de rosegar, el fill nan, Tyrion Afonso Rus, un rebel que va nàixer a les terres properes a Roca Casterly i que pega pallisses a tot aquell que no li done suport. Fins i tot té la capacitat de portar el mar allà on vaja.

Després de l’enverinament de Joffrey Paco Camps, el seu successor Tommen Albertito Fabra Lannister intentarà regnar amb mesures importants per a la població com l’apagament de la TV7RV (Televisió dels 7 Regnes Valensianos), per tal d’evitar que es tanquen escoles o hospitals. D’altra banda, el judici per la mort de Joffrey Camps, enfrontarà en duel a ‘La Muntanya’ i Oberyn Díaz Alperi Martell, de les terres de Dorn (Alacant), un combat que decidirà la vida del nan Tyron Rus, qui suposadament el va enverinar.

MAPA JOC DE TRONS VALENCIANSI mentrestant, amb els Stark caiguts en desgràcia després de la mort de Ned Joan Lerma Stark, i amb contínues baixes com la del seu fill Rob Joan Ignasi Plà i la seua dona Catelyn Alborch Stark, els tres fills supervivents vaguen pels 7 regnes intentant recuperar el poder i aconseguir la venjança, entre els que es troba el fill paralític Bran Ximo Puig. De les Illes del Ferro queda l’esperança de la família UPyDGreyjoy, Theoni Cantó Greyjoy, encara que les seues traïcions i males jugades el portaran a la bogeria arribant a no saber ni qui és ni què diu.

Amb totes les disputes familiars entre les distintes cases, els catalans continuaran amb el seu desafiament sobiranista, intentant conquerir els 7 Regnes Valensians per a “fermos catalans”. Per això John Carlos Fabra Nieve s’enfonsarà cap a les terres de més enllà del Mur per a descobrir els seus punts febles, on s’enamorarà d’Ygritte (Alicia Sánchez-Camacho), una salvatge que per moments es convertirà en aliada.

Per altra banda, Stannis Ignasi Blanco Baratheon aguardarà el seu moment a les terres de Rocadragón (Les Illes) a que siga el moment d’aconseguir instaurar-se al Tro dels Reis sempre ajudat per la sacerdotessa Melissandre Esther L. Barceló de Asshai.

Al mateix temps que es disputen totes les baralles per aconseguir el poder als Set Regnes Valensianos, ben lluny de Ponent i expulsats de la seua terra (i fins i tot de les Corts Valencianes), la casa Targaryen es troba fent força i reunint un bon exèrcit de votants de cara a la futura reconquesta de Desembarco del Rey en 2015. Per això, Daenerys Mònica Oltra, amb fidels assessors com Ser Enric Morera Mormont, lluitaran per aconseguir un lloc a les terres de Ponent, arribant a protagonitzar escenes d’alt contingut sexual entre Daenerys Oltra i l’antiga esclava immaculada Missandei Mireia Mollà.

Què ocorrerà en els pròxims capítols? Aconseguirà la casa Targaryen arrabassar el poder dels Lannister als 7 Regnes Valensianos, o ho farà previament Stannis Blanco? Arribaran abans els salvatges de més enllà del Mur i “mos faran catalans”, o John Carlos Fabra Nieve podrà detenir-los gracies a un nou premi de la loteria? Morirà finalment Tyrion Rus condemnat per l’assassinat de Joffrey Camps i per apallissar a tot aquell que no el va votar?

Tot, i molt més, en les pròximes eleccions de 2015.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €