La 5ª edició del FestAlcosser amb Juantxo Skalari, Auxili, Inèrcia i més

Festa, cultura i llengua són els tres aspectes claus que un grup de jover d’Alcosser (El Comtat) volen barrejar per dur a terme un dia ple de música en valencià. Enguany se celebra el cinqué aniversari del FestAlcosser. Aquest d’agost el poble del Comtat rebrà a importants artistes del panorama musical català com es Cesk Freixas i els grups InèrciaDerrumbeAuxili Juantxo Skalari & Rude Band (antic Skalariak).

juantxoEixe divendres, ja marcat al calendari, començarà amb jocs per als xiquets que duraran tot el dia i abans de que acabe la vesprada el cantautor natural del Penedés, Cesk Freixas, obrirà aquesta nit musical portant a terres valencianes el seu últim treball Protesta. Després del sopar el reggae, el punk, l’ska, el rap… ompliran els pocs carrers d’Alcosser de Planes. Des de Banyeres de Mariola Inèrcia portarà el seu millor punk rock melòdic i desplegaran davant el seu públic el directe de No és cap simulacre, el seu primer treball. El reggae, l’ska i el rap no poden faltar i per això el FestAlcosser comptarà amb la presència de dos grups com són Derrumbe Auxili. Des de l’altra banda de l’estat espanyol arribarà Juantxo Skalari & Rude Band qui després de la seua espectacular gira a finals de 2012 arreu de tota Europa encara li queden forces per no baixar-se dels escenaris.

Totes les actuacions seran gratuïtes i gestionades pel grup de joves d’Alcosser que porten treballant tot l’any per poder autogestionar el festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €