Escolta Motius, el nou disc d’El Diluvi

El DiluviMotius per debatre, per escriure, per compondre, per gaudir, trobar-se o conèixer. Són multitud de “Motius” els que han dut al grup de Castalla El Diluvi a gravar aquest disc.

Coneguts pel seu homenatge al cantautor d’Alcoi, Ovidi Montllor, ara ens presenten el seu primer treball. Un àlbum amb cançons originals que incorpora també dos versions de l’Ovidi. Un total de 10 cançons que han estat possible gràcies a la gent que els ha recolzat amb el seu projecte de micromecenatge. Tot un èxit ja que han aconseguit dues vegades el que necessitaven per fer-lo realitat.

Per a aquesta fita tan important s’han volgut rodejar dels millors, al seu vaixell no ha dubtat en pujar-se el productor David Rossell. Txarango, Els Catarres o Brams són alguns dels amb els que ha treballat. Els responsables de la seua edició seran Música de Telers (Arthur Caravan, WANB…).

En defnitiva “Motius” és un àlbum ben cuidat que té com a eixos vertebradors l’amor i la rebel·lia, dos sentiments que per als components del grup de Castalla tenen arrels ben semblants. En el procés creatiu han estat molts gèneres diferents els que els han influenciat. A les cançons d’El Diluvi trobarem ritmes de reggae, tango, rumba o cúmbia, combinades amb melodies de tints tradicionals.

Tampoc s’han volgut perdre col·laborar amb El Diluvi Diana, vocalista d’Orxata que posa veu, tambora i guacharaca a la Cúmbia de la Presó de Tibi. El cantautor penedesenc Cesk Freixas posa la seua característica veu a Crònica d’una mort anunciada. També Meritxell Gené, una de les noves veus de la cançó d’autor catalana, participa a Dents de Foc mentre que David Rossell col·labora a Amor Tèxtil. Ací baix podeu escoltar-lo, i qui el vulga descarregar gratuïtament ho pot fer a la seua pàgina web www.eldiluvi.cat

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €