Resultat del sorteig i última hora del Xufa Rock

Xufa RockJa tenim els noms dels guanyadors del sorteig del Xufa Rock, on estaven en joc la nova samarreta de La Gossa Sorda, un exemplar del nou disc de Senior i el Cor Brutal i un accés al backsteig dels concerts d’esta nit:

Samarreta La Gossa Sorda ‘Polseguera’: Alba Amores Salvador
CD Senior i el Cor Brutal ‘El Poder del Voler’: Sergi Fernàndez Carrió
Accés a backstage: Pau Ortega Lelouch

Esta nit de Sant Joan tindrà lloc a la platja de la Patacona (Alboraia) el festival, gratuït i obert a tot el públic. El cartell l’encapçala la presentació del nou disc de La Gossa Sorda, publicat a Internet aquest mateix divendres. A més també participaran coneguts grups valencians l’Orquestra la Pato, Smoking Soul’s i la darrera confirmació Senior i el Cor Brutal. A més també hi haurà activitats per als més menuts, com a les 19h, quan hi haurà una actuació per a xiquets, el Xufa Kids, a càrrec de Rodamons Teatre. Ací podeu vore els horaris:

19.00 – Xufa Kids – Teatre Rodamons Trencaclosques
20.00 – Xufa i Festa – La Pato
21.15 – Xufa i Festa – Smoking Soul’s
22.30 – Xufa i Festa – Senior i El Cor Brutal
23.30 – Xufa i Foc – Correfoc a càrrec dels Dimonis de Campanar
00.00 – Xufa i Festa – La Gossa Sorda
01.45 – Xufa i Festa – La Pato

Entre els col·laboradors de l’esdeveniment destaquen nombrosos productors de xufa i orxata, la D.O Xufa de València i La Unió de Llauradors, les principals universitats valencianes: la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València així com la Diputació de Valènci i l’Ajuntament d’Alboraia. Per escalfar motors, gaudiu de l’últim videoclip d’Orxata, gravat al Xufa Rock de l’any passat:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €