El XVII RibaRock arriba aquest cap de setmana a Riba-Roja de Túria

10505043_823230484363219_4688883901967884892_oLa divuitena edició del festival comarcal de rock RibaRock arriba aquest cap de setmana a la localitat de Riba-Roja de Túria. Enguany la cita es divideix en dos dies, l’1 i 2 d’agost, divendres i dissabte respectivament, i comptarà amb el bo i millor de l’escena alternativa de la comarca del Camp de Túria. L’entrada, com de costum, serà totalment gratuïta i lliure. Els concerts tidran lloc a partir de les 18h de la vesprada a l’Avinguda de la Pau de Riba-Roja.

Aquest divendres serà el moment per gaudir dels Kriatura, la banda femenina de versions punk Crazy Nights, els mítics Make (Make Some Are Us), Leyenda, els trepidants Funkiwi’s i l’enèrgic directe dels Mai Mai, previst per a les 22.30h. Dissabte hi haurà el torn de Buenas Intenciones, Noname, Nihdo, Mak y los Desertores i Raconteurets, encapçalant el cartell els grans Bajoqueta Rock.

El cartell ofereix una bona mostra de la música que s’esta fent a la comarca del Camp de Túria, i fa evident l’interés de l’associació RibaRock per tal de donar difusió a les noves propostes que sorgeixen des d’aquesta comarca valenciana.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €