Figatell Sound 2014 aquest cap de setmana

Figatell Sound OlivaEl pròxim 2 d’agost Oliva (La Safor) inaugurarà el mes de festivals amb la segona edició del Figatell Sound. Hi seran presents La Gossa Sorda, Auxili, El Diluvi, i Alterkat(guanyadors del concurs previ) mentre que Dj Plan B tancarà el concert. El poliesportiu d’Oliva obrirà les seues portes a partir de les 20:30h de la nit. L’entrada anticipada la pots comprar per 6 euros, allí costarà 9 euros.

El Figatell Sound va nàixer l’any passat com un nou festival on la música en valencià té un lloc destacat. Després de l’èxit que els acompanyà al 2013 amb La Raíz, Aspencat, Vertigen i Atupa en cartell els saforencs no dubten en presentar a principis d’agost la seua segona edició.

Les entrades es podran adquirir a: Llibreria la Fona (Oliva), restaurant El lloc (Oliva), Centre Social Terra (Benimaclet, València), pub Brujas (Grau de Gandia), Pub Magik (Tavernes de la Valldigna), Llibreria La Tella (Benissa) i de forma online accedint a aquest link.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €