Meruts Festival, 19A amb La Gossa, Sra. Tomasa, Auxili…

Meruts Festival ontinyentArriba l’agost i una rítmica remor recorre els rius i les muntanyes de les comarques centrals valencianes, surant per tota Diània a través de les aigües del Xúquer i del Vinalopó, del Serpis i de l’Albaida, del Clariano i de la Serra de Mariola, arriben notes de colors i lletres d’esperança. Es diu que prové d’Ontinyent.

És el Meruts Festival, enguany amb la seua huitena edició, organitzat per l’Assemblea de Joves Meruts, que continua després d’omplir les passades vacances de pasqua amb el Festival Diània. El 19 d’Agost, on sempre, als camps de la Puríssima d’Ontinyent. I aquest any comptarà amb la presència de: La Gossa Sorda, Sra. Tomasa, Auxili, Gàtaca, i Orxata.

L’esperat retorn –amb nou disc baix del braç- de La Gossa Sorda és una de les cites obligades d’aquest estiu junt amb Auxili, grup que està meravellant amb el seu flamant “Dolç Atac”. Altre grup que jugarà a casa serà Gàtaca, presentant el seu tercer treball “Vol.1”, posarà la nota metal·lera a una llarga nit de música en directe. Orxata tocarà a Ontinyent un nou repertori que està duent arreu amb cançons conegudes que tant agraden als fidels però reformulades.Tanca el cartell el grup català revelació Sra. Tomasa amb el seu electro mestissatge que combina ritmes llatins amb l’electrònica europea, perfecte per acabar la nit.

Sra TomasaPerò la música no ho és tot, per la vesprada també tindrem tallers i activitats per a totes les edats, al parc del Grup Ramon Llin, a càrrec d’un nodrit grup d’associacions amb les quals Joves Meruts treballa durant tot l’any. Una feina social i cultural que han incrementat encara més els darrers mesos amb l’obertura de l’ateneu popular Ca la Mera. Allí mateix és on estaran les entrades més barates. Si pots aproximar-te a l’Ateneu popular d’Ontinyent et costaran les entrades 6€, anticipada 7€ i en taquilla les podràs comprar per 10€. Ja saps, visita Ca la Mera.

ÚLTIMA NOTICIA: Oberta venda online d’entrades!!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €