Ningú com tu, nou videoclip i cançó de Vadebo

Vadebo Ningú com tu videoclipEls Vadebo segueixen la seua trajectòria imparable, i ara presenten “Ningú com tu” una nova cançó i videoclip que formarà part del seu pròxim EP.

En aquesta ocasió han volgut comptar amb Graphic Records per a la realització del videoclip. Els qui ja feren els videoclips de Mai Mai, Atzembla o Atupa.

La cançó tracta d’amor, i amb el videoclip li han volgut donar una volta més a la temàtica per recalcar-la dins d’un conflicte, d’una lluita com és la que està duent a cap la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. La mateixa PAH col·labora al videoclip, igual que Salvem El Cabanyal que va cedir la seua seu per poder realitzar part del rodatge. Sense més vos deixem amb “Ningú com tu“, de Vadebo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €