El FigerFest celebrarà la seua primera edició divendres a La Font de la Figuera

FigerFestivalUn nou festival naix a les comarques centrals, gràcies a la iniciativa de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Font de la Figuera. Aquesta localitat de la comarca de la Costera acollirà aquest divendres 8 d’agost la primera edició del festival FigerFest, que preten servir d’aparador de les noves propostes de la música en valencià. El cartell d’enguany està encapçalat per Tashkenti i Mai Mai, que vindran a demostrar perquè són dos de les bandes amb més projecció del panorama valencià. Els primers per la seua mescla d’estils al voltant de la world music i els segons per la seua novedosa proposta en forma d’un rock modern, meticulós i escarotador.

Però Tashkenti i Mai Mai no estaran sols. Els acompanyaran a partir de les 23h Assekes i el show humorístico-musical de Toni de l’Hostal. La nit la tancaran, a ritme de música electrònica, els Escala i Corda Djs, que continuen amb la seua gira estiuenca posant el fi de festa als millors festivals valencians. Les entrades anticipades tenen un preu de només 5€, i a taquilla el preu serà de 7€. Es poden adquirir a l’Ajuntament de La Font de la Figuera o reservar-les al correu electrònic atencio@lafontdelafiguera.net. Les activitats a la Font continuaran dissabte amb la iniciativa l’Art al Carrer i la Nit del Vi. Per aquest motiu s‘habilitarà també una zona d’acampada gratuïta per a tot el cap de setmana. Les reserves de places es poden fer a la web del consistori a través del full de registre d’entrada.

En resum, ens trobem davant d’una nova iniciativa que evidencia l’efervescència dels xicotets festivals valencians, i que esperem que s’allargue molt en el temps.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €