Més de 3.000 persones omplen el 8é Meruts Festival

Més de 3.000 persones assistiren al 8é Meruts Festival d’Ontinyent. Organitzat i autogestionat gràcies a l’assemblea dels joves del poble han aconseguit que siga una cita ineludible de l’estiu. Un perfecte tret de sortida per a les festes d’Ontinyent que comencen aquesta setmana. Una molt bona xifra que deixa amb un somriure als organitzadors que veuen com la seua proposta creix any rere any.

Pel que fa al concert vam poder veure l’enèsima tornada a casa dels Auxili que sabent on jugaven no van parar d’interactuar amb el públic. Un públic fidel que estigué des de les 23h al recinte per veure’ls. Després pujaren a l’escenari els Gataca que tornen amb força. Poguérem veure una posada en escena molt potent, de la que volem destacar la vestimenta utilitzada que des de baix de l’escenari imposava.

Després dels d’Ontinyent fou el torn de La Gossa Sorda, presentant La Polseguera, i posteriorment dels Orxata. Ambdós pujaren a l’escenari donant-ho tot amb uns directes contundents on repassaven també cançons mítiques.

8é Meruts Festival 2014 Ontinyent XepoFinalment i contra tot pronòstic la gent no se’n va voler anar a casa i gran part es va quedar a veure la primera actuació al País Valencià del grup de Barcelona La Sra. Tomasa. La seua música composada de ritmes llatins amb una mescla de la nova electrònica va ser un deliciós final d’aquesta huitena edició.

Des de la Tres deu volem recalcar també la bona organització dels Joves Meruts, tot i l’allau de gent -més de 3.000 persones- va anar tot rodat, sense cues ni problemes importants. Vos deixem amb la galeria de fotos de Xepo WS que estigué al festival captant les millors instantànies.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €