“Toca-la Sam” acosta els millors grups de rock a Pedreguer

wpid-23-05-10-caravan-jpgPedreguer i el rock tornen a agafar-se de la mà. El pròxim 11 d’octubre el col·lectiu Toca-la Sam tornarà un any més a organitzar una vetllada musical que durarà tot el dia. AvaAdoreb, The RubinoosAngel Stanich o Arthur Caravan són alguns dels artistes que presentaran la seua música el proper octubre. Toca-la Sam és una associació del poble que porta dotze anys fent concerts, “dotze anys perdent diners i de vegades recuperar-ne algun per tornar-los a perdre”. Enguany tornen a apostar per la música, pel rock i el pop des del més estatal fins al més internacional.

2012-09-17_rubinoosPer començar el dia AvaAdore, la banda de rock catalana, obrirà el festival a l’hora del vermut (13:00h) amb els seus ritmes de rock alternatiu i grunge. La música continuarà per la vesprada, a partir de les 18:00h. Els nord-americans The Rubinoos han arribat a l’Estat Espanyol per fer una gira conjunta amb els 100 + years of Pop ‘n’ Rock festival sense oblidar-se de passar en solitari per aquest poble mariner a la fi de la seua gira. Àngel Stanich, la revelació del pop espanyol 2014 no podia perdre’s aquesta cita. Un desconegut per a molts i un gran descobriment per aquells que ja el coneixen, arribarà des de Madrid per tocar en directe el seu primer treball camino ácido.

Aquest 11 d’octubre no podien faltar els grans alcoians, aquells que amb la seua música han aconseguit captivar el cor de centenars de valencians, Arthur Caravan. També estarà Maronda i el seu pop que han passat l’estiu pels escenaris de grans festivals com el FIB de Benicàssim (Castelló), Low Festival (Benidorm) Sonora (Palencia).

Tanquen les bandes Flipping Colors, el grup de rock “noventero” de Nick Trampolino s’sunirà a aquesta festa. Música en directe des de les 13:00h i la presència de dos dj’s per tancar la nit, DJ Bulevard Radio-3 Chema Rey, faran de la jornada un dia per recordar.

L’entrada costa 12 euros amb sopar i servei de barra tot el dia al Rockodròm de Pedreguer per aconseguir que l’any que ve Toca-la Sam torne a a portar als escenaris una representació de la música internacional.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €