2n Aplec de la Mariola, l’excusa perfecta per conèixer la serra

Aplec de la MariolaEls pròxims 3 i 4 d’Octubre es realitzarà a Banyeres el 2n Aplec de la Mariola. El lema escollit aquest any ha estat “Futur del patrimoni arquitectònic industrial”.

Un dels principals atractius seran les dos nits de concerts amb grups dels pobles del voltant i convidats com Auxili, Badok, Smoking Souls, Arthur Caravan, El Diluvi, La Trocamba Matanuska o Escala i Corda Dj’s.

Però com molts sabreu un aplec és molt més que concerts, “L’Aplec de la Mariola vol ser un punt de trobada social i cultural de les comarques que envolten la Serra, i les nits gaudiran de música també de l’àmbit mariolenc” afirma Lorena Ferre, presidenta del Col·lectiu Serrella, una de les entitats amfitriones aquest any, junt amb el grup Inèrcia.

Un cap de setmana farcit d’activitats, excursions i concerts que es complementen amb l’alberg muncipal per poder fer d’aquest aplec una cita ineludible per al visitant, que pot aprofitar l’ocasió per mariolejar, com diuen ells, i descobrir un dels indrets més bonics del nostre territori.

Per més informació visiteu el seu blog on ho teniu tot explicat. Recalcar, a més, que els concerts són totalment gratuïts. Vos deixem amb els vídeos que han anat penjat a les xarxes on podem veure l’entorn i les seues bondats.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €