Alacant, això sí és una apertura universitària!

10673004_568720799919988_113286695_oArriba setembre, arriben les classes i les festes. Es canvia el poble per la ciutat, però, perque no es faça tan dolent el canvi, la ciutat d’Alacant i la sala The One acolliran el que serà una Apertura Universitària en tota regla.

Més de deu artistes i grups amenitzaràn el pròxim 25 de setembre una nit que obrirà les seues portes a partir de les 22:45h fins que arribe el sol, a les 7:00h de la matinada. Un tsunami de DJ’s: Miss Deep’In, Arhays G, Niclab, Roman Ternasky, Borja Martin etc. passaran per la sala d’aquesta discoteca, situada al carrer Bronce de Sant Vicent del Raspeig (Alacant). A més a més, com a caps de cartell no podia faltar un dels grans grups de la música valenciana, Aspencat, acompanyats d’Estrall, l’ska de la Marina Baixa, entre altres.

Cada dia que s’acosta les entrades van esgotant-se i els preus pujant a poc a poc. Per fer-se amb una d’aquestes entrades per a la nit del dijous 25 només cal entrar a la venda online, o per altra banda, buscar els punts de venda situats al recinte universitari de la UA. Fins a ahir els preus eren de 8 euros l’entrada, però a partir de hui el preu comença a pujar, pel que caldrà no encantar-se!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €