La Gossa Sorda i La Raiz caps de cartell del Festiniu!

festiniuEls joves de l’Alqueria d’Asnar, poble de la comarca del Comtat, tornen per segon any consecutiu a celebrar el Festiniu. Festival de música amb grups essencialment valencians que albergarà este dissabte 13 de setembre a La Gossa Sorda, La Raíz, Atupa, Odi (concert de comiat) i Karraska’l (guanyadors del concurs).

Odi s’acomiaden

Després d’11 anys Odi, de La Vall d’Albaida, s’acomiaden dels escenaris. Molts anys junts com a col·lectiu amb el que han aconseguit fer molts concerts al País Valencià però també a altres parts de l’Estat com Catalunya, País Basc i Navarra o Galícia.

En aquesta segona edició del Festiniu els preus de les entrades són de 10 euros anticipades i 13 en taquilla. A més s’han posat a disposició dels assistents diversos autobusos per poder arribar al poble del Comtat. Les entrades anticipades es podran adquirir en: Muro (Llibreria Papiro), Alqueria dAsnar (Ca Pacales Gourmet), Cocentaina Alcoi (Musical Cardona) i Albaida (Bar de la Piscina).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €