Ley Dj estrena videoclip de “Get you up”

Ley Dj Get you up La 3Ley Dj que acaba de llançar la seua primera producció ‘Get You Up’, on recull les influències a les que ens tenia acostumats, ens porta ara nou videoclip. Ens trobem davant d’una mescla Pop electrònic, indietrònica i elements de hit trencapistes que fan entreveure cert èxit comercial del tema.

Uns dies més tard estrena un videoclip molt estiuenc de la cançó amb la història d’una xica i els seus amics. Hi podem trobar alguna història amagada?


El salt a la producció musical de Ley Dj esperem que siga fructífer i que ens brinde nous èxits com aquest, al que acompanyarà, a més, nous remixos. L’electrònica valenciana està en un punt àlgid , i és que a més del Right Now de Kostrok trobem també el nou EP “Sleep” de Bearoid amb grans dosis d’indie i pop electrònic.

Si voleu veure-la en acció estarà punxant el pròxim 26 de Setembre a la nova festa dels Kostrok a la Sala La 3 “Corage Club” juntament amb Dj Soak i Navvier.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €