Aspencat celebra el 9 d’Octubre amb acústic especial a La Cova de les Calaveres

Aspencat EssènciaEnguany els Aspencat han volgut celebrar la diada del 9 d’octubre d’una manera especial. Juntament amb l’Ajuntament de Benidoleig han organitzat un esdeveniment a La Cova de les Calaveres que promet ser únic.

L’impuls definitiu a l’acústic de la banda, on faran un repàs de les cançons dels últims discs Naixen Primaveres i Essència, sense oblidar l’Obri la llauna. En aquesta aventura veurem a Kiko Tur i Ivan Gosp (veu), Hèctor Peropadre (llaüt i acordió), Jaume Tur (bateria i percussió) i Marc Torner (guitarra). A més de la col·laboració especial de Marina Moscardó i Irene López al violí i Sergio Camarasa al violoncel.

En declaracions d’Hèctor Peropadre «Incorporem la secció de cordes al format acústic per donar més calidesa a les cançons, com ja vàrem fer enInèdit amb L’últim segon o L’herència. Pretenem diferenciar-ho així del nostre directe habitual. Ha sigut un repte reinventar moltes de les cançons que interpretarem, algunes d’elles que ja no estan al nostre repertori habitual. Per això crec que l’esforç ha valgut molt la pena».

Aspencat Cova de les calaveres BenidoleigLa Cova de les Calaveres és un indret únic a la localitat de Benidoleig. Una cova de 440 metres de longitud on la meitat està repleta d’aigua. Dins s’han trobat restes arqueològiques com ara útils de sílex del paleolític. Un dels monuments més emblemàtics de La Marina Alta.

Per poder assistir a l’esdeveniment s’han ficat a la venda entrades limitades que es podran adquirir als pubs Quatre Estacions (Pedreguer), El Castellet (Orba) i Desig (Xaló), a la Llibreria La Tella de Benissa i a Benidoleig als bars Bonavista, Ballesta i La Raconà. Tots els beneficis aniran al banc d’aliments del poble. A més a més abans de l’acústic estarà Xavi Sarrià presentant el seu últim llibre «Totes les cançons parlen de tu».

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €