El Teatre del Raval reviscola amb música, teatre i més

DSCF3274L’èxit de la jornada #ReviuElRaval i la programació per al 5 i 6 d’octubre de les jornades EconCult confirmen que ens trobem davant un espai ben viu, tot i que la inauguració oficial està prevista per al 17 i 18 d’octubre. I és que la gent de la promotora La Casa Calba i el personal que envolta el teatre estan donant una lliçó de constància i saber fer. Han aconseguit reviscolar un espai ben important que portava més d’un any tancat i sense cap activitat.

La jornada #ReviuElRaval, que incloia les actuacions dels cantants Andreu Valor, Òscar Briz i Carles Pastor, a més de la representació de l’obra ‘El Verí del Teatre’ i una exposició fotogràfica va ser tot un èxit de públic el passat divendres 26 de setembre. Amb la sala quasi plena arracaven les activitats amb els concerts, i prosseguien després amb el teatre. La satisfacció de la direcció del teatre era evident. S’havia aconseguit omplir pràcticament el teatre en una de les primeres activitats que realitzen. Era important ja que els fons recaptats van destinats a l’autogestió del teatre, així com a acabar la rehabilitació de l’espai.

Un espai polivalent que ja comença a acollir altres activitats diferenciades del teatre o la música. Serà el proper dilluns 5 d’octubre i fins a eixe dimarts quan el Teatre del Raval de Gandia acollirà les jornades EconCult. L’objectiu de les jornades és facilitar coneixement aplicat i perspectiva d’anàlisi en relació amb qüestions bàsiques i necessàries per al dia a dia dels treballadors culturals. A través de diversos tallers pràctics impartits per professionals del sector cultural s’abordaran aspectes com la diversificació de fonts de finançament, el disseny de projectes europeus, els marcs laborals i fiscals o la gestió de l’obra artística.  El taller sobre projectes europeus culturals finançats per la UE formarà els participants de manera pràctica en conceptes claus del cicle de vida d’un projecte europeu. La inscripció és totalment gratuïta, i es pot fer fent click en aquest enllaç.

 

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €