Es consolida el TroVAM! a Castelló

TroVAM 14 Castelló

En aquesta segona edició de la fira-festival musical TroVAM més de 3.200 persones han pogut gaudir de les actuacions de 19 grups musicals que han actuat en diversos espais culturals de la capital de La Plana: el Paranimf, la Pèrgola, el Teatre del Raval, i la Plaça de la Pau.

La Gossa Sorda TroVAM CastellóEntre les actuacions més destacades, figuren la de l’artista mallorquina Maria del Mar Bonet que va omplir pràcticament l’aforament del Paranimf, també les actuacions de Senior i El Cor Brutal o la nit de Divendres amb La Gossa Sorda de cap de cartell.

Al voltant de 60 professionals han participat en la jornada de la indústria musical, entre programadors, promotors, gestors i periodistes. Una de les activitats que des de la Revista Tres deu destaquem i que valorem molt positivament per la seua utilitat al sector musical valencià. Entre els ponents figurava gent de prestigi, com el director del Rototom Sunsplash, Filippo Giunta, o el director de la Fira Mediterrània de Manresa, David Ibáñez.

La col·laboració d’organismes com l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Escola Valenciana, o la Fira Mediterrània de Manresa i l’aposta per una programació que combina artistes emergents amb músics consolidats referma la cita a Castelló. De forma directa o indirecta, uns 150 professionals han treballat al festival, entre artistes, personal de producció, taquilles, seguretat, convidats i ponents, etc.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €