Festardor encapçalat per Aspencat enguany es celebra a Gandia

Festardor cartell 2014Un any més el Festardor arriba per fer les delícies del públic de La Safor, i les comarques centrals. En aquesta edició hi ha varies novetats, pel que fa a la data, que torna a novembre, i el lloc, que enguany serà en les carpes de Gandia. Les bandes que tanquen el cartell són Aspencat, Auxili, Arrap, Prozak Soup, Novembre Elèctric, Valtonyc, ESOC i Traficants de Sucre.

El final de gira

Tres dels grups assistents al Festardor tancaran la seua gira, és el cas de Smoking Soul’s que ja estan gravant el nou disc als estudis Atomic de Mark Dasousa, Arrap que pròximament trauran nou disc i Aspencat que conclourà l’exitòs #AntimatèriaTour2014 i que el cap de setmana passat va presentar un nou espectacle acústic.

D’artistes consolidats a les noves propostes valencianes com són Auxili, Prozak Soup o Novembre Elèctric, un dels premiats als últims Premis Ovidi que organitza el COM. L’actuació d’ESOC, una actuació que comptarà amb tots els membres i que en paraules de Palau: serà mítica, a l’estil dels extintors en Ca Revolta. Des de Mallorca podrem veure per segona volta a Gandia a Valtonyic i finalment també estaran Traficants de Sucre, els guanyadors del concurs.

El concert tindrà lloc a la Carpa Fira de la capital de La Safor el 1 de Novembre. Les entrades anticipades es poden aconseguir per 10€ a Internet i també als punts de venda físics: Pub Ventall (Bellreguard), Llibreria La Fona (Oliva), Bar Casal Jaume I (Gandia), Bar El Moss (Pego), al Consell Local de la Joventut (Ontinyent), Pub Magik (Tavernes), CSB Terra (València).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €