Les novetats de la Revista Tres deu

Revista Tres deu

Com a bons lectors que sou de la Revista Tres deu molts ja haureu descobert el fum de novetats que hem presentat per a aquesta nova temporada. Sense deixar a banda l’anterior disseny hem anat incorporant novetats per a que estigueu més còmodes i pugueu gaudir de millor dels nostres continguts. A continuació vos enumerem les novetats més destacables.

Menú sempre està present

Ara quan fas scroll amb el ratolí per seguir llegint l’article o visitar la portada et segueix el menú principal. En el menú principal fixe tens al teu abast les categories principals organitzades per temes per a que pugues trobar-ho tot fàcilment i visitar allò que t’interesse.

Revista Tres deuMajor presència audiovisual amb TresdeuTV

La secció TresdeuTV agafa més protagonisme situant-se al centre de la pàgina, al mig del contingut. Allà podràs veure els tres últims vídeos que destaquem. Si vols seguir veient contingut audiovisual només hauràs d’anar a “més vídeos” per veure les últimes novetats de les que ens fem ressó.

Revista Tres deuCompartir ara és més fàcil

Volem destacar sobretot els sharelines. Són les frases que trobareu baix del títol en cada post destacant contingut que apareix al text. Podreu utilitzar-los per compartir als vostres Facebook o Twitter com a text alternatiu. En portada també trobareu botons de compartir a les fotos de les noticies.

Una de les novetats també és que aquells que tingueu iOS també podreu compartir els articles de la Revista Tres deu per Whatsapp. De moment per a dispositius Android no està disponible.

Els tres de deu

Hem fet alguns canvis en la barra lateral dreta, entre ells trobem ja “els tres de deu“. Una secció on destaquem el top 10 de la producció musical valenciana. Podràs veure cada mes l’evolució (si pugen o baixen les cançons, o si s’introdueixen de noves). De les 10 destacarem les tres primeres. Aquest mes d’octubre estan Chlöe’s Clue, la Russian Red valenciana, Laverge, el grup de rock de Víctor ex-121dB, i finalment la cançó de Vadebo amb Frida.

Revista Tres deuNous continguts, i col·laboradors

Enguany parlarem de teatre, moda, literatura i de música des de més perspectives. Conforme vagen escrivint anirem presentant-vos-els. Podem dir que torna Víctor Vanyó i s’afegeix Eugeni Aguilar que ens parlarà de la música electrònica actual, nous gèneres com també tips de producció.

Pel que fa a l’audiovisual intentarem que siga més important encara dins de la Revista Tres deu i per això incorporem dos seccions noves com són els Acústics al Terrat, el qual ja hem començat amb el grup MARE. I també estarem recolzant una nova proposta anomenada Allioli, un programa de televisió online on es debatrà l’actualitat valenciana. Estigueu atents perquè promet!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €