2es Trobades de la Indústria Musical al TroVAM ’14

Trovam 2014Demà La Llotja del Cànem de Castelló acollirà segones Trobades de la Indústria Musical, una jornada de debat adreçada als professionals del sector que forma part de les activitats de la fira-festival Trovam! on directors de diversos festivals i fires (Rototom, Fira Manresa, MMVV), investigadors i periodistes culturals intercanviaran els seus punts de vista sobre la situació del sector i les indústries culturals.

Els canvis estructurals que travessa el món musical, els models futurs que es perfilen com a conseqüència d’estos canvis, la internacionalització dels projectes, o la creació de noves audiències són alguns dels aspectes que estaran en el centre d’aquest debat col·lectiu.

Entre els participants, es troben el director del festival Rototom Sunsplash, Filippo Giunta, el director de Fira Mediterrània de Manresa, David Ibáñez, l’ex director de la Fira Tàrrega i del Mercat de Música Viva de Vic, Manel Montañés, o el periodista cultural i crític musical Eduardo Guillot. A més a més, l’encontre comptarà amb tres investigadors de l’Àrea d’Investigació en Economia de la Cultura de la Universitat de València, un departament que tracta d’analitzar la importància econòmica (material i intangible) de les indústries culturals.

Si no podeu assistir però esteu interessats la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) estarà emetent-ho en streaming a través de la seua web, on també estarà disponible per visualitzar a partir del dilluns.

FUTURS POSSIBLES – Programa
  • 9.30h Benvinguda i presentació. Luis Óscar García, President del VAM!, José Luis Jarque, Diputat Provincial de Cultura (Castelló), Wences Rambla, Vicerector de Cultura de l’UJI, i Vicent Sales, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Castelló
  • 10.00h DAVID IBÀÑEZ (Director artístic de Fira Mediterrània de Manresa), moderat per JOAN GREGORI MARIA (gerent de Pro21Cultural, empresa associada al VAM!).

filippo trovam rototom

  • 10.45h – FILIPPO GIUNTA (Director del Rototom Sunsplash), moderat per MANOLO BOSCH (periodista freelance, col·laborador del webzine Nomepierdoniuna).
  • 12.00h – EDUARDO GUILLOT (periodista i crític musical, col·laborador de Rockdelux, Cartelera de Levante i Bythefest), moderat per ÒSCAR PIERA (editor de la Revista Tres deu).
  • 12.45h – MANEL MONTAÑÉS (productor cultural, ex director de la Fira Tàrrega i del Mercat de Música Viva de Vic), moderat per ARMAND LLÀCER (promotor cultural, membre del VAM!).
  • 13.30h – Àrea d’Investigació en Economia de la Cultura i Turisme de la Universitat de València. RAÚL ABELEDO, coordinador de projectes internacionals, FRANCESC FELIPE i RAMON MARRADES, investigadors.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €