Black Mirror, la pròxima sèrie que has de veure

Black Mirror
Black Mirror sense cap mena de dubte és una sèrie d’aquestes que fan història. D’aquelles que sempre recomanes als amics quan et pregunten que veure.

Com explica la seua productora, la sèrie tracta el malestar contemporani al món modern, una paràbola retorçuda en l’era Twitter. Originalment produïda per a Channel 4, una televisió britànica, també s’ha pogut veure a l’estat espanyol de la mà de Cuatro.

Charlie Brooker, el director, va explicar en el seu moment el títol de la sèrie en aquestes paraules: “Si la tecnologia és una droga -i se sent com una droga- llavors, quins són els efectes secundaris? Aquesta àrea -entre el plaer i el malestar- és on Black Mirror, està establida. L’espill negre del títol és el que trobaràs en cada mur, en cada escriptori, en la palma de cada mà: la pantalla freda i brillant d’un televisor, un monitor, un telèfon intel·ligent“.

Black MirrorBlack Mirror, capítols que són pel·lícules

Composada per 3 temporades amb 3 capítols per temporada, són capítols independents que expliquen el futur no molt llunyà des d’una perspectiva tecnològica-paranoica. En el primer d’ells la princesa Susannah és raptada, el primer ministre Michael Callow s’enfronta a un difícil affair. Per posar-la en llibertat els segrestadors exigeixen que tinga relacions sexuals amb un porc.

Vos deixem amb el trailer del primer capitol, “The National Anthem“.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €