Gireta valenciana d’Enric Casasses & Don Simon i Telefunken

DSCF2729

El conjunt artístic format pel poeta català Enric Casasses i la banda de música experimental Don Simon i Telefunken visiten el País Valencià esta setmana per presentar el seu nou espectacle ‘Valencià del nord’, un recorregut poètic i musical protagonitzat pels versos transgressors de Casasses i les atrevides sonoritats d’uns músics impredictibles.

Els espectaculars recitals de Casasses han contribuït a la vivència de la poesia fora dels llibres. El català es caracteritza per utilitzar una poesia molt sonora, jugant amb els fonemes i normalment les seues creacions parteixen d’una idea concreta per a transformar-la i donar-li una visió particular. Don Simon & Telefunken acompanyen amb els seus sons estranys a altres poetes com Ajo, i han acompanyat abans a músics com Pascal Comelade, Albert Pla o Pau Riba.

Els recitals que oferiran a terres valencianes en esta gireta organitzada per La Casa Calba són tres. Dijous 20 de novembre a les 20.30h a l’Octubre CCC de València, amb entrada gratuïta. Divendres hi seran al Teatre del Raval de Gandia, i l’entrada té un preu de 10€ (7€ estudiants UPV Gandia, 5€ xiquets).  Dissabte 22 de novembre realitzaran l’últim recital al Cant del Cantó de La Canyada (Paterna), i l’entrada costarà 5€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €