Música, cine i més al Novembre Negre de Sagunt

novembrenegre

La capital del Camp de Morvedre acull aquest mes de novembre el cicle ‘Novembre Negre’, que reb el congnom de V Mostra de Gènere Negre de Sagunt. La iniciativa pretén, un any més, acostar el cinema, la música i la literatura de gènere al públic general, deixant espai també per a disciplines com la gastronomia o el teatre.

En l’apartat musical destaquem el concert que oferiran els sevillans de Sr. Chinarro. La banda indie liderada per Antonio Luque, reconegut pioner de l’escena estatal estarà presentant Perspectiva Caballera (VEEMMM, 2014), el seu nou àlbum. Considerat un dels millors lletristes de l’estat espanyol, Luque s’ha guanyat amb treball el respecte de la crítica, presentant els seus discs als grans festivals i visitant països com Mèxic, Brasil o Chile. Sr. Chinarro estaran acompanyats per l’actuació prèvia de El Ser Humano, projecte de Gonzalo Fuster, que presentarà el seu últim disc Egresión (Autoeditat, 2014). El concert serà a les 19h al Casal Jove del Port de Sagunt. L’entrada serà gratuïta amb invitació, que es poden sol·licitar a info@novembrenegre.es.

Sr_Chinarro

Al cicle de cinema es projecta una pel·lícula de cinema negre cada divendres. S’ha estrenat ja Caníbal (2013) de Manuel Martín Cuenca, i està prevista la projecció de New World (2013) de Park Hoon-Jung demà divendres, Metro Manila (2013) de Sean Ellis el divendres 21 i Pusher (2012) de Luis Prieto el divendres 28. El proper 29 de novembre es realitzarà al Casal Jove l’entrega de premis del concurs de curtmetratges que ha organitzat enguany Novembre Negre. Hi ha també els diumenges a les 19h projeccions dins d’un cicle que revisa l’obra d’Orson Welles.

En la vessant literària del cicle, hi haurà conferències de diversos autors de gènere, com Lorenzo Silva, David Torres, Salvador Insa i també l’editor Jordi Juste. Ja s’ha pogut gaudir abans de les xarrades des escriptors Xavier Aliaga i José Luís Muñoz. També trobem el concurs de microrrelats del cicle, al qual es poden enviar propostes des del passat 1 de novembre. Podeu informar-vos-en fent click ací. Podeu descobrir la resta de l’oferta del cicle Novembre Negre (teatre, gastronomia, …) a la seua web oficial: www.novembrenegre.es. La pràctica totalitat d’activitats es realitza al Casal Jove del Port de Sagunt.

New World, de Park Hoon-Jung s'estrena al Novembre Negre

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €