King Kong Boy comença la seua gira Alcem el vol 2015

Després d’una sèrie de concerts puntuals amb motiu del llançament del seu primer disc d’estudi (Alcem el vol, 2014), els saforencs King Kong Boy inicien dissabte la seua gira “Alcem el vol” 2015.

Començaran a la Font d’En Carròs (La Safor), on presentaran un nou directe. Una mescla de rock amb vents, ritmes funky i música llatina d’un grup disposat a donar-ho tot. En esta gira també veurem una formació lleugerament renovada, amb les incorporacions d’Ingrid Bencivenga i Rubén Llopis a les veus i bateria respectivament, substituint a Sílvia Garzó i Samuel Garcia, que van haver de deixar la formació per motius laborals i d’estudis.

Els King Kong Boy ja s’han confirmat dates a sales de Castelló de la Plana, València i Alacant o la Vall d’Albaida, la Ribera o la Marina. El concert de dissabte tindrà lloc a la carpa situada a l’Avinguda de la Constitució a partir de les 23.30h, amb entrada gratuïta. Acompanyant als de Gandia estaran els Astropejats, grup de rock del poble que obrirà la nit, emmarcada dins del porrat de la Font d’En Carròs.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €