La Vall d’Alba acollirà el d’Alba Fest el 3 i 4 d’abril

 

D'Alba Fest El Canijo de Jerez

Txarango, El Canijo de Jerez, La Ranamanca, El Chamuyo i Égalité són els grups confirmats a hores d’ara per al d’Alba Fest. Aquest nou festival aparegut a la Vall d’Alba, inspirat en l’experiència veïna del Feslloch de Benlloch i en altres com el Diània d’Ontinyent, naix per fer front a la demanda no coberta que es pot trobar a les comarques de Castelló. Amb una escena alternativa incipient, la part més septentrional del País Valencià encara no tenia una cita festivalera que conjugara, durant les vacances de Pasqua, les bandes de la zona amb propostes d’abast estatal.

Els estils protagonistes del D’Alba Fest es mouen al voltant del mestissatge. Podem trobar reggae, rumba, música llatina, ska i altres ritmes afins. Els abonaments ja estan a la venda, i es poden adquirir amb un preu de llançament de 15€, que pujarà després fins als 18€.

La iniciativa del d’Alba Fest naix de l’Associació de Joves de la Vall d’Alba, i compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la localitat. A més, no són pocs els comerços locals que s’ha prestat a patrocinar l’esdeveniment, que promet revolucionar per dos dies el panorama socioeconòmic local.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €