El rap descarat d’Embolicats

La Safor està en ebullició creativa, i és una altra vegada des d’aquesta comarca des d’on ens arriba aquest nou projecte de Hip Hop. Embolicats són tres MCs provinents de Madrid, Oliva i Bulgària que després de diverses tentatives han format per fi un grup de rap amb Gandia com a punt de trobada. Elhe, Hefesto i Samuel preparen A Bacs, que suposarà la seua primera referència. En aquest disc debut podrem trobar una barreja del que agrada fer a aquesta banda batejada com Embolicats.

El passat abril apareixia a les xarxes el seu primer tema “Això ho pague jo”, amb líriques de crítica social. També han mostrat però la seua cara més descarada i festera a la cançó i videoclip “Shot Drinks”. Han desvetllat a més dos col·laboracions que podrem trobar en aquest primer treball, amb Garrotada i Joan Palomares (Prozak Soup).

A falta de confirmar la data d’eixida d’A Bacs – que serà en pocs dies-, Embolicats asseguren que es tracta d’un treball que naix amb la pretensió de “no deixar ningú indiferent” i que estan impressionats per la rebuda dels dos primers singles. Confirmaran també prompte la seua gira de presentació, que ja han escalfat telonejant Zoo a Gandia, així com actuant pel circuit de locals de la capital saforenca.

embolicats

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €