El San San es presenta portant Dinero i Triángulo de Amor Bizarro a València

Captura de pantalla 2015-02-10 a la(s) 17.17.07

Les San San Festival’s Parties ja han arribat. El mes de febrer València acollirà dos festes de presentació d’aquest festival nascut l’any passat a Gandia. Enguany el San San Festival es celebrarà entre el 2 i 5 d’abril a la platja de Gandia, i ja compta entre els seus confirmats noms com Izal, Supersubmarina, Belako, Second, Neuman, L.A. i El Columpio Asesino entre molts altres.

Les dos festes de presentació tindran lloc a la sala Wah Wah de València els dies 19 i 27 de febrer. En la primera hi seran les bandes Dinero i Full. El trio madrileny presentarà per segona volta a València el seu nou àlbum DNR, mentre que per a Full suposarà una de les últimes dates de la gira d’acomiadament del disc Mi último atraco. El preu de l’entrada anticipada és de 10€, mentre que el preu puja dos euros en taquilla.

D’altra banda, el divendres 27 serà el torn de Reno i Triángulo de Amor Bizarro. Els valencians i els gallecs seran els protagonistes d’una nit en la qual també es sortejaran abonaments i regals entre els assistents. Les entrades tenen un preu de 12€ si es compren de manera anticipada i 15€ a taquilla.

San San Festival Parties

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €