La gira ‘Compte enrere’ d’Aspencat culminarà amb nou disc en setembre

Captura de pantalla 2015-03-27 a la(s) 10.08.28

“En la gira d’aquest any farem pocs concerts, i cadascun d’ells serà un menys per al nou disc. Començarem al Viñarock, i viatjarem de nord a sud fins arribar a Benidoleig, on hi haurà un punt i apart fins a la tornada, amb noves sonoritats, nou directe i nou disc al setembre.”

Així ens comuniquen els Aspencat el llançament de les poques dates que els faran girar enguany i de les quals es podrà gaudir des de l’1 de maig al Viñarock (on la banda es consolida com a fixa en el cartell) fins al 7 d’agost a Benidoleig, a la Marina Alta, la seua comarca. Amb aquesta mini-gira acaben els batecs d’Essència, el darrer disc dels grup, descomptant un per un els 16 concerts que faran tremolar els escenaris amb un nou directe, i qui sap si alguna sorpresa sonora prèvia al nou treball.

El Compte Enrere és doncs un comiat i una arribada. Un comiat d’un treball ben fet i consolidat (més de 60 concerts en poc més d’un any, més de 30.000 descàrregues del llarga durada Essència, uns aproximadament 200.000 espectadors que han gaudit del directe i molts fans contents i predisposats al que està per vindre) i una arribada, que ens vaticina un nou llarga durada – el 4t dels Aspencat– al setembre que de ben segur ens farà gaudir.

Dates del Compte Enrere Tour

cartell-2015-OK1 maig Villarobledo
7 maig València (acústic)
8 maig Lleida
9 maig San Vicenç dels Horts
27 maig Alacant (acústic)
12 juny Barcelona (acústic)
19 juny Oliva
23 juny Valls
26 juny Sant Joan de les Abadesses
10 juliol Benlloch
11 juliol Igualada
17 juliol Conca de Barberà
23 juliol Salt
25 de juliol Estivada, Rodez
26 juliol Vilanova i la Geltrú
7 agost Benidoleig

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €