‘Oxigen’ és la nova cançó i videoclip de Mai Mai

Amb el single i videoclip ‘Oxigen’, Mai Mai preparen el camí per l’arribada del seu primer llarga durada Arribar a Mart. El nou àlbum es publicarà el proper 1 d’abril en escolta, descàrrega i compra a Bandcamp i el 7 d’abril a Spotify, iTunes, etc. Abans però, es podrà escoltar el 31 de març a Enderrock. La versió física en digipack serà a botigues a partir del 16 d’abril, dia de la seua presentació en directe a la sala Wah Wah de València.

Oxigen - Mai MaiEls Mai Mai han arribat, i tornen amb una alenada fresca d’oxigen. Una cançó que serveix d’avançament pel seu primer LP, i que és mostra del canvi i maduració del seu so, molt més cru i directe. Una manca d’artificis innecessaris on es nota la mà del productor Eric Fuentes, i que ressalta la bona composició del tema.

El videoclip està dirigit pel guitarrista de la banda Pau Berga, i realitzat per Graphic Records. Està rodat a Sociòpolis, l’Eliana i València, i s’introdueix amb una frase del pensador valencià Joan Fuster.

Verkami en marxa

El nou treball Arribar a Mart està acabant de finançar-se a la plataforma online Verkami, i encara es pot ajudar a la banda mitjançant qualsevol tipus d’aportació. Així podran fer front a les despeses que ha suposat gravar a Barcelona amb el productor Eric Fuentes, i també la feina prèvia amb el valencià Tono Hurtado.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €