Travesses el nou disc de VaDeBo


Una travessa és una aposta tradicional a una partida de pilota. VaDeBo continuen impregnant-se de l’imaginari de la pilota valenciana per portar-nos les seues particulars 11 apostes en forma de cançó. El resultat és Travesses, un àlbum on trobem les 6 cançons dels seus anteriors EPs, a les que sumen quatre nous temes i un remix de La Bundu Band.

L’evolució de VaDeBo és sorprenent. En poc més d’un any han aconseguit fer-se amb el seu propi lloc al panorama de la música alternativa, actuant a l’Aupa Lumbreiras, el Festivern, el Concert de Falles o el Gazpatxo Rock entre molts altres. Un projecte de banda sòlid amb objectius artístics clars i unes taules innegables damunt de l’escenari han convertit VaDeBo en un dels valors en alça del mestissatge i la música alternativa valenciana.

Amb aquest primer LP la banda recull el que ha sigut el seu primer any de vida i fa travesses de futur, acompanyant-ho del llançament d’un videoclip com ‘Viure’, que segueix l’estela i el savoir faire de l’anterior vídeo ‘Ningú Com Tu’. Un futur que serà segur brillant per als valencians si es mantenen ferms en la seua aposta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €