Almussafest 2015 confirma Txarango, La Pulqueria, Smoking Souls…

Almussafest TxarangoL’Almussafest ve més fort que mai. En l’edició anterior gaudirem de Els Catarres, Atupa i Escala i Corda Dj’s, una cita que pràcticament donava el tret de sortida als concerts estivals. Enguany han confirmat la seua assistència Txarango, que presentarà Som Riu a la Ribera Baixa, La Pulqueria, que tornen als escenaris i Smoking Souls i Kontaminació Akústica que presenten el seus respectius últims discos.

El concert serà al Camp de Futbol d’Almussafes el 15 de Maig i començarà a les 22.30h. Amb entrada gratuïta es preveu una assistència multitudinària, com l’anterior concert viscut Almussafes que va reunir a Orxata, La Raíz i La Gossa Sorda.

Divendres 15 de Maig Almussafest 2015 amb Txarango, Smoking Souls, La Pulqueria i Kontaminació Akústica, entrada gratuïta!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €