La Gira comença amb 6 concerts el mes d’abril

La Gira ha començat abril a Barcelona, continua l’Eliana, Godella, Tàrbena, Xaló, El Campello i Petrer que acullen concerts d’Escola Valenciana promoguts per les Coordinadores comarcals de l’entitat.

Aquest mes d’abril és especialment prolífic en concerts de La Gira d’Escola Valenciana. El circuit de música en valencià de l’entitat va arrancar el passat 13 de març amb el Concert de Falles, al qual el va seguir el concert de La Gira a Agullent.

A l’abril es faran set concerts en el context de les Trobades d’Escoles en Valencià organitzats per les entitats i Coordinadores que conformen Escola Valenciana. Són concerts gratuïts en quasi la totalitat dels casos, excepte el concert de La Gira a Xaló, que té un preu molt assequible a 7 euros i les entrades es poden adquirir a la botiga on-line de l’entitat.

El concert de Xaló a més és especial perquè s’ha organitzat per a commemorar els 30 anys de Trobades, que van nàixer a la Marina Alta i a la Ribera. Actuaran La Gossa Sorda, El Diluvi, Oques Grasses i Atupa. Els concerts de La Gira en abril:

17 d’abril – l’Eliana (el Camp de Túria)
Tardor, Mai mai, El Trineu Tanoka
Lloc: Espai Al Tall (carrer del Mercat)
Hora: 22:00
Gratuït

18 d’abril – Xaló (la Marina Alta)
La Gossa Sorda, El Diluvi, Oques Grasses, Atupa
Lloc: Centre social
Hora: 22:30
Preu: 7€

18 d’abril – Tàrbena (la Marina Baixa)
Pep Gimeno ‘Botifarra’ (16 hores), Komfusió (19 hores)
Lloc: Plaça Major
Gratuït

18 d’abril – Godella (l’Horta Nord)
Atzembla, VadeBo, Besugo, X-Fanecades
Lloc: Parc del Molí de Godella
Hora: 22:00
Gratuït

24 d’abril –  El Campello (l’Alacantí)
El Diluvi
Lloc: Trobada de Secundària i Batxillerat
Hora: 12:00
Gratuït

25 d’abril – Petrer (les Valls del Vinalopó)
Gatxamiga pa 15
Lloc: Parc 9 d’Octubre
Hora: 18:00
Gratuït

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €