Calle 13 presenta el seu àlbum ‘Multi viral’ a la Plaça de Bous de València

Calle 13 La Gossa Sorda Valencia

La banda porto-riquenya Calle 13 visitarà València el pròxim 14 de juny, dins de la gira mundial de presentació del seu àlbum, “Multi viral“. Actuaran a la Plaça de Bous, compartint escenari amb la banda valenciana La Gossa Sorda.

Amb un total de 21 premis Grammy Llatins i tres premis Grammy, Calle 13 manté a dia d’avui el rècord de premis guanyats com a grup en la història dels Premis Grammy Llatins.

La Gossa Sorda Calle 13Encara que en els seus orígens es va identificar com una banda de reggaeton, Calle 13 és una de les bandes urbanes més eclèctiques i actives de l’escena llatinoamericana. En les seves composicions utilitzen influències i fusions musicals molt diverses i imaginatives. Rock, rap, ska, merengue, bossa nova, música balcànica, folklore llatinoamericà, cúmbia colombiana, i una llarga llista de gèneres musicals que no deixa de créixer i que ells combinen en un estil propi que ja és conegut com “estil Calle 13” en altres bandes que segueixen els seus passos.

En les impactants lletres de les seves cançons s’entrellacen la sàtira, l’humor – de vegades negre – i missatges de contingut social. A través del seu art, transmeten un discurs versàtil i universalista que abasta temes que parlen de l’amor, el sexe, la religió, els anhels i la consciència.

El seu nou disc “Multi viral” inaugura una nova etapa en el grup. És el cinquè disc de la seva trajectòria però el primer que editen en la seva pròpia discogràfica, coneguda com ‘El Abismo‘.

Calle 13 La Gossa Sorda ValenciaCalle 13 ve a València de la mà de la productora alacantina Suport Produccions, artífex de festivals com el Sound Jordi (Alcoi) o el Figatell Sound (Oliva), entre altres produccions.

Suport Produccions: Primera fase de venda d’entrades esgotada

A mes i mig del concert, l’organització ja ha esgotat les entrades que van sortir a la venda en un primer moment (sorra) i ha tret a la venda les entrades corresponents a les grades del recinte taurí. Costen 20 euros i pots adquirir-les ací.

Les entrades físiques també poden comparar-se en qualsevol oficina de Correus o llocs de venda habituals com el Bar La Murta (Benimaclet).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €